Wie ben ik?

Allround bedrijfsfotograaf


Hallo, ik ben Karin van de Laar.

Ik heb jarenlang ervaring opgedaan bij meerdere bedrijven op het raakvlak van Marketing en IT. Totdat ik een opleiding fotografie deed en ik merkte hoe ontzettend blij ik word van fotograferen. 

 

Door deze ruime ervaring in veel totaal verschillende bedrijven, begrijp ik snel de nuances van een bedrijfscultuur. In overleg vertaal ik deze naar overtuigende visuele verhalen die de essentie van een bedrijf of plek vertellen.

Ik woon in Boxtel samen met mijn vriend en twee kinderen.

In juni 2022 studeerde ik af aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. waar ik de 3-jarige deeltijd opleiding Photographic Design heb gevolgd.


Ik ben breed geïnteresseerd in fotografie en ik geniet vooral van de vele verschillende ontmoetingen die het me oplevert. Daarnaast zijn diversiteit, inclusie en jezelf kunnen zijn op je werk belangrijke thema's voor mij waar ik graag aan bijdraag met mijn fotografie.

Vandaar de naam True Colors at Work.


Foto's: Daphne Godschalk

.

Voor wie?


Mijn werk is zeer geschikt voor vele toepassingen. Magazines, websites, flyers, boekcovers, campagnes etc. Ik voel me met name betrokken bij sociaal maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid en diversiteit & inclusie. Bel of mail me gerust, ik denk graag mee en in overleg is heel veel mogelijk.

Wat anderen zeggen:


Nicole Severijns - Citymarketing Tilburg


"Met Karin is het erg prettig samenwerken. Ze is hulpvaardig en flexibel en weet de juiste vragen te stellen om het maximale resultaat te bereiken. Ook de mensen die ze fotografeert weet ze op hun gemak te stellen, wat de kwaliteit uiteraard ten goede komt. Met oog voor het artistieke zonder te overdrijven, kan Karin een krachtige foto produceren die toch net anders is dan de standaard. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen!"

Elke Goossens - Skin Architects


"Niet zomaar portretfoto’s voor ons architectenbureau! Dat was de missie. Karin denkt out of the box. Dat was onze wens. We zijn een architectenbureau met veel ambitie. We streven moderne, pure, stoere en tijdloze architectuur na. Zo wilden we ook graag geportretteerd worden. Niet te statisch, maar krachtig, stoer en ambitieus. Karin heeft dit geweldig gedaan door ons mee te nemen naar de bouw van één van onze projecten. Op de bouwlocatie hebben we veel gelachen en geëxperimenteerd. Dit heeft geresulteerd in fantastische fotografisch sterke beelden. Dit zijn wij!

Dank je wel Karin! Zeker tot de volgende keer."

Ik heb hiernaast ook een andere website www.karinvandelaar.nl die meer gericht is op documentaire portretfotografie en meer persoonlijk en autonoom werk.

Mocht je nieuwsgierig zijn, neem gerust een kijkje.